Zoek een land, plaats, accommodatie of activiteit

Zoek

 

Toon alleen beoordelingen met...

Home > Kroatië > Istrië > Fazana > Camping Bi-Village****

Camping Bi-Village****
214 beoordelingen

 
Gemiddeld totaalcijfer: 7.8

De score is gebaseerd op de cijfers voor algemene indruk, waarbij nieuwe beoordelingen zwaarder wegen dan oudere beoordelingen
sluiten

Beoordeling Camping Bi-Village****

Algemene waardering7,8
Ligging8,1
Eetgelegenheden7,9
Staat van het sanitair7,8
Kindvriendelijkheid7,2
Prijs/kwaliteit7,4
afstand naar zee 500 meter
carla vraagt:
12 januari 2013

wij gaan deze zomer 2013 naar BI-Village kan iemand mij vertellen hoe de mobilhomes van de camping zelf staan? hoe steil is de camping naar de zee toe?
en moet er echt betaald worden als de jongens een potje willen voetballen?

sander en tineke antwoordt:
15 april 2013

De mobile homes op de camping staan op verschillende plekken. Aan het laantje naar het strand of iets terug in de buurt bij 1 van de zwembaden. camping is niet stijl. wij weten wel dat je voor veel moet betalen, maar volgens mij mag je wel gewoon voetballen op het veldje.

Iemand ervaring met de bungalowtenten?
paulien vraagt:
12 december 2012

Wij willen volgend jaar naar Bi Village en een luxe tent huren, maar kan nergens vinden waar ze op het park staan? En of ze op een afgesloten terrein staan want een tent kan je niet afsluiten.(niet dat mensen van buiten het park zomaar bij je tent kunnen)

En als iemand nog meer info heeft, graag horen wij dat.

groetjes

Hond in Mobile-Home
Jack vraagt:
25 mei 2012

Weet iemand bij welke organisatie ik in September 2012 een mobile-home kan huren waar ook een kleine hond in mag?????

Met vriendelijke groet,

Jack Brands

Marcel antwoordt:
16 juli 2012

Bij vacansoleil kan je boeken met hond
wij gaan ook in september 2 weken met hhondje in een caravan type fuji .
Deze is toegangkelijk met hond

animatie
Saskia vraagt:
27 juli 2011

Beste, iemand enig idee hoe de animatie werkt voor de kinderen, is dat betalend, per dag, per verblijf, sam card????

pinautomaat camping
R. Broertjes vraagt:
26 juli 2011

Weet iemand hoeveel geld ik kan pinnen in een keer bij de pin automaat op de camping? Dat schijnt te verschillen per automaat.

reserveren
cindy adriani vraagt:
7 juli 2011

hallo
wij gaan voor het eerst naar bi-village althans als er plek is want dat is tevens mijn vraag als je op de gok gaat is er dan nog plek voor een caravan plaats??

of wordt je dan ergens achter de camping gedropt wij gaan van 22 juli tot 12 aug.



gr cindy

Welke muntsoort betalen?
J. Frenken vraagt:
23 juni 2011

Kan ik op de camping en in de directe omgeving ook met euro's betalen of alleen met eigen munt? En is er een pinautomaat in de buurt?

Paulien antwoordt:
2 juli 2011

Op de camping zelf is een pinautomaat, in de supermarkt en andere winkeltjes kan er niet met euro's betaald worden.

eigen boot mee
j elbert vraagt:
20 januari 2011

als je een eigen boot mee neemt zijn er boeien om hem aan te leggen of is er misschien een haventje

E.D. Vaesen antwoordt:
13 maart 2011

Er is een klein haventje bij de camping.

zonder te reserveren
kees vraagt:
7 september 2010

hallo kun je er ook terecht zonder te reserveren in de maand augustus zo ja mag je dan je eigen plaats uit zoeken

Florette antwoordt:
7 september 2010

Je mag altijd zelf je plaats uitzoeken maar er zijn ook veel plaatsen pal in de zon.In augustus komen er wel veel Italianen.

boeken via eigen site van bi village.com
ingrid vraagt:
7 september 2010

Wij hebben bij reisorganisaties gekeken maar zijn het goedkoopst uit via eigen site. Maar alles is in engels , kan iemand mij de ervaring vertellen van het boeken via de eigen website en heeft iemand ervaring in een vakantie in een mobile home , was dit leuk en geschikt met twee kinderen van 10 en 7.

ron antwoordt:
27 april 2011

voor een mooie en prettige mobilehome kun je beter kijken bij( secura holliday.de ) deze heeft prachtige caravans met schaduwrijke plekken en airco voor een hele redlijke prijs

Geef hier uw beoordeling van Camping Bi-Village****

Lees hier de spelregels

Wij zijn benieuwd naar uw beoordeling

Algemene waardering
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Ligging
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Eetgelegenheden
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Staat van het sanitair
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kindvriendelijkheid
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Prijs/kwaliteit
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.

Omschrijving in een paar woorden:

Toelichting:
Minimaal aantal karakters: 50
Resterende karakters: 900

Reisperiode:
Aankomst datum
 

Vertrek datum
 

Reisgezelschap:

Naam:

E-mail:

E-mail zichtbaar voor andere bezoekers

Ik wil de nieuwsbrief ontvangen

Ik ga akkoord met de spelregels en voorwaarden





Vakantie artikelen | Vakantie links Naar boven | Home

 

Bekeken en bewaard

Onafhankelijkheid

VakantieReisWijzer is volledig onafhankelijk. Sommige touroperators sponsoren onze site maar hebben geen invloed op uw reacties.Disclaimer

Redactie

Ontbrekende accommodaties
Bent u op vakantie geweest en wilt u uw reactie geven, maar staat uw accommodatie niet op VakantieReisWijzer?Meld ontbrekende accommodaties


Ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid
Ontbreekt er een activiteit of bezienswaardigheid op VakantieReisWijzer? U kunt deze hier toevoegen.Meld ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid


Contact
Heeft u vragen of opmerkingen over VakantieReisWijzer?Neem dan hier contact op

2020-11-27 18:03:04
0.222 sec

*