Zoek een land, plaats, accommodatie of activiteit

Zoek

 

Toon alleen beoordelingen met...

Home > Kroatië > Istrië > Lanterna (bij Porec) > Camping Lanterna****

Camping Lanterna****
184 beoordelingen

 
Gemiddeld totaalcijfer: 7.9

De score is gebaseerd op de cijfers voor algemene indruk, waarbij nieuwe beoordelingen zwaarder wegen dan oudere beoordelingen
sluiten

Beoordeling Camping Lanterna****

Algemene waardering7,9
Ligging8,1
Eetgelegenheden8,0
Staat van het sanitair8,0
Kindvriendelijkheid7,8
Prijs/kwaliteit7,4
Canvas bungalowtent
Agnes vraagt:
2 januari 2015

Weet iemand waar de bungalowtenten van canvasholidays staan?

Fiji caravan van vacansoleil
Monique vraagt:
28 januari 2014

Wij willen dit jaar een caravan huren, nl. de Fiji van vacansoleil.
Kan iemand mij vertellen of deze airco hebben, en waar deze op de camping staan. Achteraan op de camping of een beetje centraal?

vissen
Bram vraagt:
13 januari 2013

Wie kan mij vertellen of er op deze camping mogelijkheden zijn om te vissen. Of misschien of er in de buurt water is om te vissen. Ik hoorde dat vliegvissen vaak gedaan wordt. Wie heeft hier info over?

sunlodges
marcel vraagt:
26 augustus 2012

kan iemand mij zeggen waar de sunlodges staan van selectcamp? en hoe zijn deze bevallen kwa ligging en comfort?

boot
sandra vraagt:
27 juni 2012

wie weet hoeveel het kost om je boot in het water te laten liggen met een boei.

vraagje
Twix vraagt:
29 februari 2012

Kan iemand mij vertellen in welke zone de stacaravans van Vrij Uit staan??

caravan te huur gevraagd?
cora vraagt:
11 januari 2012

we willen dit jaar een caravan huren op de camping, wie verhuurt daar zn caravan? dan hoor ik dat graag. is van 17 juni tot 7 juli. of weet iemand waar bij wie en hoe ik voor 4 volw pers (50 plussers) kan huren?
gr cora

cora antwoordt:
29 maart 2012

ik ben nog op zoek om een caravan te huren. heeft u op lanterna een 2 of 4 pers caravan te huur dan hoor ik dat graag! we willen 15 juni vertrekken en ongeveer 21 dagen daar zijn. gr cora

zwembad
ludo vraagt:
23 juli 2011

Is het waar dat de meeste zwembaden zoutwater hebben?

tenten van ROAN
ludo vraagt:
23 juli 2011

kan iemand mij zeggen in welk gedeelte de tenten van roan staan?
en of het hier enigzins rustig is.

Hèrald antwoordt:
28 juli 2011

De tenten van Roan staan bij het kindergedeelte. Perfecte plaatsen. Toen wij er zaten was het er heerlijk rustig.

william antwoordt:
5 augustus 2012

de tenten staan in zone G zeker een mooie locatie wij hadden plekken g 165 en g 166 eigenlijk naast het zwembad alleen een weggetje oversteken
tenten waren uitstekend

Zijn de mobile home groot genoeg?
M.Hofman vraagt:
14 februari 2011

Hoi, wij willen dit jaar voor het eerst naar kroatie. En denken een mobile home te huren. Zijn die echt wel groot genoeg om er met drie grote( 16,14 10) dochters 14 dagen in te kunnen slapen?Of is 14 dagen te lang op die camping?
Waar zou ik het beste kunnen boeken voor een mooi plaatsje?
Alvast bedankt

Geef hier uw beoordeling van Camping Lanterna****

Lees hier de spelregels

Wij zijn benieuwd naar uw beoordeling

Algemene waardering
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Ligging
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Eetgelegenheden
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Staat van het sanitair
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kindvriendelijkheid
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Prijs/kwaliteit
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.

Omschrijving in een paar woorden:

Toelichting:
Minimaal aantal karakters: 50
Resterende karakters: 900

Reisperiode:
Aankomst datum
 

Vertrek datum
 

Reisgezelschap:

Naam:

E-mail:

E-mail zichtbaar voor andere bezoekers

Ik wil de nieuwsbrief ontvangen

Ik ga akkoord met de spelregels en voorwaarden





Vakantie artikelen | Vakantie links Naar boven | Home

 

Bekeken en bewaard

Onafhankelijkheid

VakantieReisWijzer is volledig onafhankelijk. Sommige touroperators sponsoren onze site maar hebben geen invloed op uw reacties.Disclaimer

Redactie

Ontbrekende accommodaties
Bent u op vakantie geweest en wilt u uw reactie geven, maar staat uw accommodatie niet op VakantieReisWijzer?Meld ontbrekende accommodaties


Ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid
Ontbreekt er een activiteit of bezienswaardigheid op VakantieReisWijzer? U kunt deze hier toevoegen.Meld ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid


Contact
Heeft u vragen of opmerkingen over VakantieReisWijzer?Neem dan hier contact op

2020-11-28 14:39:40
0.218 sec

*